Elektrische lease auto youcar
08 november 2021

Elektrische shortlease auto’s van Youcar

De stijgende benzineprijs zorgt ervoor dat de interesse in elektrisch rijden steeds groter wordt. Bij Youcar bieden we jou met onze elektrische shortlease auto’s de mogelijkheid om te proeven aan het elektrisch rijden. In ons wagenpark hebben wij diverse elektrische auto’s, zoals een stationwagen voor het hele gezin, compacte auto’s voor woon-werkverkeer en zelfs een bestelauto voor bedrijven. De wagens zijn niet alleen financieel aantrekkelijk vanwege de lage brandstofkosten, maar ook de lagere bijtelling is gunstig. We hebben nog enkele elektrische auto’s beschikbaar met een bijtellingspercentage van 8% of zelfs 4%!

Hyundai Kona Electric

Ben jij veel onderweg en wil je ook graag dat jouw hele gezin mee kan rijden? Dan is de Hyundai Kona Electric de elektrische shortlease auto voor jou. De Kona heeft in de praktijk een actieradius van 400 km. Daarmee maak jij eenvoudig voor je werk een paar ritten en kun je ’s avonds je kinderen nog naar de voetbal brengen. Met ongeveer driekwartier snelladen is de accu voor 80% opgeladen. Op deze compacte SUV zit een bijtelling van slechts 8%.

Kia E-Niro

Zit jij graag comfortabel in de auto? Dan zal de Kia E-Niro jou voorzien van alle gemakken. In de koude wintermaanden geniet je in deze wagen van de stoel- en stuurverwarming. Cruise control, de regensensor en het ingebouwde navigatiesysteem zorgen ervoor dat auto rijden ontspannen en leuk is. Dankzij de ruime opzet is er in deze SUV voldoende ruimte voor de kinderen op de achterbank en de hond in de kofferbak. De Kia E-Niro heeft een actieradius van 370 km in de praktijk, waardoor jij eenvoudig bij meerdere klanten op een dag langs kan gaan. In minder dan 6 uur is deze wagen weer volledig opgeladen en klaar voor een nieuwe dag.


Bekijk ook: 3 voordelen van een elektrische auto leasen

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is niet alleen duurzaam, maar ook heel stijlvol. In de praktijk rijd je met de Leaf 220 km op een volledig opgeladen accu. Dat maakt deze auto heel interessant voor woon-werkverkeer. Aan het eind van de dag kun je zelfs nog op en neer naar de supermarkt en de sportschool. De diepe achterbak zorgt ervoor dat je eenvoudig 2 grote tassen meeneemt. Hang de Nissan Leaf ’s avonds aan de lader en je rijdt ’s ochtend weer met een volle accu naar je werk.

Toyota Proace Electric

Voor de duurzame ondernemer die elektrisch rijden een kans wil geven, hebben wij de Toyota Proace Electric. Ideaal voor korte ritten in de stad. De Proace Electric heeft in de praktijk een actieradius van 200 km. Dat maakt deze bestelauto ideaal voor korte ritten in de omgeving van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan lokale bezorgdiensten. De wagen is met snelladen in ongeveer 30 minuten voor 80% vol. Wil je naast de zakelijke ritten ook privé met deze elektrische bestelauto rijden? De bijtelling van deze bestelauto is slechts 8%.


Advies over elektrische auto's?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de elektrische shortlease auto's Youcar? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag met het vinden van de auto die het beste bij jou past

Terug naar het overzicht