Ons blog

Elektrische lease auto youcar

3 voordelen van een elektrische auto leasen

Vind je het kopen van een elektrische auto een stap te ver, maar wil je wel profiteren van de voordelen van een elektrische auto? Kies dan voor shortlease bij Youcar. In ons wagenpark hebben wij een ruim assortiment aan elektrische lease auto’s.

Lees verder
Youcar auto's in de sneeuw

Hoe trotseer je de sneeuw met de auto: 5 tips van Youcar

Het gebeurt niet vaak in Nederland: een dikke laag sneeuw op de wegen. Durf jij het aan om de sneeuw te trotseren? Lees dan deze 5 tips van Youcar voordat je de weg op gaat.

Lees verder
BEELD31 Fotoshoot Youcar 20200506 019 WEB

Lucinda Brand pakt 2 overwinningen in 1 weekend

Onze ambassadeur Lucinda Brand pakte op zaterdag 28 september en zondag 29 september twee overwinningen mee, en gaf de hele top van het veldrijden het nakijken.

Lees verder
Schapen op de heide in de herfst in Nederland

5 tips voor een midweek weg in de herfstvakantie

In de regio Midden Nederland is het van 17 t/m 25 oktober 2020 herfstvakantie. Hoewel er door COVID-19 zo nu en dan reisbeperkingen zijn voor het buitenland, kun je er in Nederland ook leuk op uit. Wij geven je 5 tips voor een midweek weg in de herfstvakantie.

Lees verder
Zomervakantie met een Youcar auto

Reiswijzer voor de zomervakantie in 2020

De zomervakantie staat voor de deur! Dit jaar zal de vakantie net even anders zijn dan dat je gewend bent. Gelukkig mag je wel weer op reis. Diverse landen hebben de grenzen weer opengesteld. Ook in Nederland zijn verschillende vakantieparken, campings en hotels weer toegankelijk. In dit artikel geven we je diverse reistips en adviezen voor deze zomer. Zo kun je veilig op weg.

Lees verder
Uitje met de auto in Nederland

4 coronaproof uitjes met de auto

Hoewel je in deze tijd het beste thuis kunt blijven, komen de muren soms wel een beetje op je af. Wij hebben daarom 4 coronaproof uitjes voor je op een rij gezet. Al deze uitstapjes kun je veilig doen in de auto. We adviseren je daarbij wel om volgens de richtlijnen van het RIVM alleen met je eigen huishouden in één auto te stappen.

Lees verder
Rob den Boer met ambassadeur Luncinda Brand

Ambassadeur: Lucinda Brand

Op een druilerige dinsdagmiddag in een chique Waddinxveens restaurant een glas Prosecco weigeren valt niet mee als Rob den Boer de gastheer is. Plaats van locatie is Restaurant Akkeroord in Waddinxveen, de tafelgenoten zijn professioneel wielrenster Lucinda Brand, haar manager Lars van den Broek en Rob den Boer, eigenaar van Van Leeuwen Autocenter.

Lees verder
Reisapps in de auto

5 handige reisapps voor jouw roadtrip

Ben jij al helemaal klaar voor je eerst volgende roadtrip met de auto? Wij helpen je graag. Dit zijn 5 handige reisapps die niet mogen ontbreken op jouw telefoon.

Lees verder
Met auto naar buitenland

Met de auto naar het buitenland: handige weetjes en tips!

Vakantie met de auto op de planning staan? Als je naar het buitenland gaat, zijn er een aantal dingen handig om te weten. Per land kan dit verschillend zijn. Hieronder hebben wij voor een aantal populaire vakantiebestemmingen de belangrijkste tips op een rij gezet.

Lees verder

Kunnen wij je helpen?

Kom je er niet uit of heb je een vraag. Via ons helpdesk word je snel geholpen.

Bel 0182 - 621 806 Of Stel hier je vraag