Wij maken privé leasen écht interessant!

Privé shortlease is een flexibele oplossing voor een maand of langer. Met shortlease bij Youcar ben je altijd voorzien van een geschikte auto. Met mobiliteitskaart voor tanken, 24-uurs service en parkeren.

Contact opnemen

Alles geregeld.

Direct vervangend vervoer

‘Mobiliteit kies je zelf’, dat is de filosofie die Youcar uitdraagt. Youcar staat klaar voor zowel de zakelijke klanten als de privé consument.

Haal- en brengservice

Gratis halen en brengen bij shortlease binnen een straal van 50 km van onze vestigingen Waddinxveen en Woerden.

Inclusief verzekering

Al onze auto’s zijn All Risks verzekerd inclusief schade inzittenden verzekering met een eigen risico van € 300,-.

Per dag opzegbaar

Shortlease dient flexibel te zijn, contracten zijn per dag opzegbaar.

Gratis all-seasonbanden

…op nagenoeg alle modellen! Dus, geen extra kosten voor winterbanden en geen zomer/winterbanden wissels meer. Dat scheelt tijd en geld!

Altijd flexibel in auto-klasse

Bijvoorbeeld een kleine auto shortleasen en voor een aantal weken met een stationwagon op vakantie met het gezin, terwijl de shortleasevoorwaarden blijven gelden.

Wanneer is privé shortlease interessant?

Privé shortlease is rijden zonder zorgen. Je hebt geen risico’s en hebt geen verrassingen achteraf. Dit is in de privé shortlease overeenkomst opgenomen, alle reparaties en onderhoud zijn in de leaseprijs inbegrepen. In tegenstelling tot het kopen van een auto lease je voor een vast all-in maandbedrag een nieuwe auto. Het enige wat je buiten het shortleasecontract zelf betaald is de brandstof. Een alternatief voor privé een auto kopen is hem privé leasen. Naast het plezier van een nieuwe auto, kies je voor zekerheid in je vaste lasten.

Private Shortlease Youcar
Robert Van T Wout Youcar

Robert helpt je op weg

Wil je meer weten of heb je een vraag, Robert van ’t Wout beantwoordt je vragen graag!

Bel 0182 - 621 806 Of Stuur een bericht