Pexels torsten dettlaff 70912
25 januari 2023

Flexibiliteit op wielen

Dat krijg je bij Youcar!

Het huren van een auto kan een geweldige optie zijn voor mensen die tijdelijk een auto nodig hebben, of voor mensen die niet in staat zijn om een auto te kopen.
Youcar is een verhuurservice die mensen in staat stelt om gemakkelijk en snel een auto te huren. In dit blog zullen we enkele van de voordelen van het huren van een auto bij Youcar bespreken.

1. Een van de grootste voordelen van het huren van een auto bij Youcar

Een van de grootste voordelen van het huren van een auto bij Youcar is de gemakkelijke boekingsprocedure. U kunt gemakkelijk online een auto boeken op de Youcar-website.

U hoeft alleen uw persoonlijke gegevens in te vullen. U kunt vervolgens aangeven wanneer u het voertuig nodig heeft. Ook kunt u gemakkelijk selecteren welke dag u de auto weer terug wil brengen. De gehuurde auto is gemakkelijk op te halen op onze locatie in Waddinxveen.

2. Ruime keuze aan auto's.

Een tweede voordeel van het huren van een auto bij Youcar is de ruime keuze aan auto's. U kunt kiezen uit een breed scala aan auto's, van compacte stadsauto's tot ruime gezinsauto's en van sportieve coupés tot krachtige vrachtwagens. Dit betekent dat u altijd een auto kunt vinden die aan al uw wensen voldoet.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een ruime gezinsauto voor een vakantie, dan kunt u kiezen voor een auto zoals de Toyota Prius of de Mazda CX-5. Als u op zoek bent naar iets kleiners en zuinigers, dan zijn de Toyota Corolla of de Toyota Yaris misschien wel wat voor u.

3. Voordelige tarieven

Als u bijvoorbeeld een auto voor een week of langer huurt, kunt u soms gebruikmaken van aantrekkelijke kortingen.
Dit is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of als u tijdelijk een auto nodig heeft voor een andere reden.

4. Shortlease

Naast onze normale autoverhuur en zakelijk verhuur biedtYoucar ook een shortlease traject aan.
Shortlease is een vorm van autoverhuur waarbij u een auto huurt voor een korte periode, meestal van een paar maanden tot een paar jaar.
Dit is in tegenstelling tot langlopende huurcontracten, waarbij u de auto voor een langere periode huurt, vaak meer dan twee jaar.

Er zijn een aantal redenen waarom mensen kiezen voor short lease in plaats van het kopen of huren van een auto op lange termijn.

Een van de belangrijkste redenen is flexibiliteit. Maakt u de keuze voor shortlease?
Dan kunt u gemakkelijk de huurperiode verlengen of beëindigen als uw behoeften veranderen.
Dit is handig als u bijvoorbeeld tijdelijk een grotere auto nodig heeft, zoals tijdens een verhuizing, of als u tijdelijk in een andere stad of land woont of een tijdelijk contract heeft.

5. Het gehele pakket

Als u een auto huurt bij Youcar heeft u een geheel pakket. Denk hierbij aan:

  • Gratis extra bestuurder(s).
  • Gratis schadeverzekering inzittenden.
  • All-risk verzekerd.
  • 24/7 Pechhulp.
  • Onze huurauto’s worden altijd grondig gereinigd voordat ze beschikbaar worden gesteld. Bij het reinigen krijgen de handgrepen, het bedieningspaneel en het stuur extra aandacht.
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur vooraf.

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over schade en kom je niet urenlang ergens aan de kant van de weg te staan bij autopech. Ook de annuleringsprocedure is een handige feature. Veranderen uw plannen last minute? Geen probleem, annuleren is tot 24 uur vooraf gratis.

Al met al biedt Youcar een gemakkelijke en flexibele manier om een auto te huren, met een ruime keuze aan auto's en voordelige tarieven voor langere huurperiodes. Het is een goede optie voor mensen die tijdelijk een auto nodig hebben of die niet in staat zijn om een auto te kopen.

Nieuwsgierig naar ons aanbod aan auto’s? Bekijk dan hier ons wagenpark!

Terug naar het overzicht