Acties

Wil jij goedkoop een auto huren? Bekijk dan onze kortingsacties.

Standaard zijn onze Weekend Deals en onze bestickerde AYGO actie. Daarnaast hebben we ook verschillende seizoensgebonden acties voor de zomer, winter, herfst en lente. De korting kan oplopen tot 50%. Zo huur jij lekker low-budget een auto!

Onze verhuurauto's bestaan uit compacte wagens, zoals de Toyota Aygo, maar ook grote familie auto's waar 7, 8 of 9 personen in passen. Dankzij onze acties kun je met het hele gezin voordelig een dagje weg of op vakantie. Houd onze website in de gaten voor nieuwe acties!

Weekend Deals - 50% korting

Huur nu een lang weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend voor de prijs van 1 dag!

Weekendje weg? Huur dan nu zeer voordelig een auto met de Weekend deals bij Youcar. Iedere vrijdag vanaf 13:00 uur kun je contact met ons opnemen voor dit speciale aanbod.

Voorwaarden
- Weekend deals zijn alleen geldig op personenauto's.
- Deze actie is op basis van beschikbaarheid.
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Bel voor de Weekend deals: 0182 621 806

Reserveer direct

€35per dag

  • incl. BTW
  • incl. 100 KM vrij

Goedkoop een auto huren bij Youcar

Wil je er een dag of weekend op uit? Huur nu super voordelig een van onze bestickerde Toyota AYGO’s. Deze AYGO is te huur voor slechts € 35,- per dag inclusief BTW en 100 km rijden vrij.

Reserveer snel, want op = op.

Reserveer direct

Maak een foto & win €50 huurtegoed!

Maak een foto van jou en je huurauto, deel deze op social media met de hashtag #youcarnl en maak kans op €50 huurtegoed! Zorg dat het account waarop je de foto deelt, op openbaar staat.

Je vindt Youcar op Facebook & Instagram

Deel op social media