Acties

Wil jij goedkoop een auto huren? Bekijk dan onze kortingsacties.

Standaard zijn onze Weekend Deals en onze bestickerde AYGO actie. Daarnaast hebben we ook verschillende seizoensgebonden acties voor de zomer, winter, herfst en lente. De korting kan oplopen tot 50%. Zo huur jij lekker low-budget een auto!

Onze verhuurauto's bestaan uit compacte wagens, zoals de Toyota Aygo, maar ook grote familie auto's waar 7, 8 of 9 personen in passen. Dankzij onze acties kun je met het hele gezin voordelig een dagje weg of op vakantie. Houd onze website in de gaten voor nieuwe acties!

Tot 15% korting op bakwagen met laadlift

In december '21 en januari '22 ontvang je tot 15% korting op een bakwagen met laadlift! Hiermee kun je eenvoudig grote meubelen ophalen of wegbrengen, je hele inboedel verhuizen of pakjes rondbrengen...

Op doordeweekse dagen geldt 5% korting en op de zaterdagen maar liefst 15% korting!

Voorwaarden:
- De korting geldt enkel op het particuliere dagtarief en zaterdagtarief
- Deze actie is niet geldig in combinatie met een andere kortingen
- Let op, wij zijn gesloten op vrijdag 24 dec., zaterdag 25 dec., vrijdag 31 dec. en zaterdag 1 jan. Wil je op deze dagen een auto ophalen, bespreek dit dan vooraf met de vestiging.

Reserveer direct

Winterspecial: 15% korting op een 9-persoonsbus

Weekend weg met de hele familie of op vakantie met vrienden? In onze persoonsbus is ruimte voor 9 personen met bagage. Tijdens de wintermaanden december en januari profiteer je van 15% korting op deze bussen!

Voorwaarden:
- Geldig bij een reservering vanaf 3 dagen in december 2021 of januari 2022.
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.
- Let op, wij zijn gesloten op vrijdag 24 dec., zaterdag 25 dec., vrijdag 31 dec. en zaterdag 1 jan. Wil je op deze dagen een auto ophalen, bespreek dit dan vooraf met de vestiging.

Reserveer nu

Weekend Deals - 50% korting

Huur nu een lang weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend voor de prijs van 1 dag!

Weekendje weg? Huur dan nu zeer voordelig een auto met de Weekend deals bij Youcar. Iedere vrijdag vanaf 13:00 uur kun je contact met ons opnemen voor dit speciale aanbod.

Actie voorwaarden
- Weekend deals zijn alleen geldig op personenauto's.
- Deze actie is op basis van beschikbaarheid.
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Bel voor de Weekend deals: 0182 621 806

Neem contact op

€25per dag

  • incl. BTW
  • incl. 100 KM vrij

Goedkoop een auto huren bij Youcar

Wil je er een dag of weekend op uit? Huur nu super voordelig een van onze bestickerde Toyota AYGO’s. Deze AYGO is te huur voor slechts € 25,- per dag inclusief BTW en 100 km rijden vrij.

Reserveer snel, want op = op.

Direct reserveren

Maak een foto & win €50 huurtegoed!

Maak een foto van jou en je huurauto, deel deze op social media met de hashtag #youcarnl en maak kans op €50 huurtegoed! Zorg dat het account waarop je de foto deelt, op openbaar staat.

Je vindt Youcar op Facebook & Instagram

Deel op social media