Zakelijke lease auto voor bedrijven

Youcar biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven die zoeken naar een lease auto met een flexibele looptijd. U kunt bij ons een auto zakelijk leasen voor een periode van een maand tot een aantal jaar. Naast shortlease voor zakelijk gebruik bieden wij ook opties voor dagverhuur, carsharing en bedrukking van uw shortlease bedrijfswagen.

Voor wie is zakelijke shortlease interessant?

Nieuwe medewerker

Shortlease is de ideale oplossing voor nieuwe medewerkers, tijdelijke contracten en projecten. Een eerste arbeidsovereenkomst heeft vaak een looptijd van 6 maanden. In dat half jaar wordt gekeken of de medewerker en het bedrijf bij elkaar passen. En of de financiële situatie van het bedrijf een verlenging rechtvaardigt. Als een leaseauto onderdeel is van de arbeidsovereenkomst, geeft het aangaan van een langlopend leasecontract de nodige risico’s. Een shortlease contract met dezelfde looptijd als de arbeidsovereenkomst is dan een verstandig alternatief.

Bekijk hier onze shortlease personenauto’s, waaronder een BMW, Volkswagen en Audi.

Medewerkers op projectbasis

Werkt u met medewerkers die voor de duur van een project bij u in dienst zijn? Dan biedt onze shortlease hier uitkomst. Wij leveren bijvoorbeeld auto’s aan detacheringsbureaus waar voor een bepaalde periode auto’s nodig zijn. Maar ook hebben we te maken met bedrijven die in bepaalde seizoenen pieken hebben en voor deze piek een aantal maanden extra bedrijfswagens nodig heeft. Of bijvoorbeeld tijdelijke bezorgdiensten met een bestelbus, omdat wegens de coronacrisis klanten niet meer bij uw bedrijf langs kunnen komen.

Bekijk hier onze shortlease bedrijfswagens,
waaronder een bestelbus, bestelauto en bakwagen.

Carsharing – een deelauto op kantoor

Vaak denken mensen bij shortlease aan één auto per persoon, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot carsharing. Zo kunnen meerdere medewerkers gebruikmaken van dezelfde auto. Dit blijkt een voordeliger alternatief van een vaste poolauto die vaak meer stilstaat dan rijdt. Detacheringsorganisatie Actos Groep maakt gebruik van carsharing van Youcar. De organisatie heeft meerdere vestigingen door heel het land. In Den Haag, Arnhem en Tilburg. Daarnaast zijn klantbezoeken een groot onderdeel van hun werkzaamheden. Ze zijn dus veel onderweg, maar vaak niet allemaal tegelijk. Carsharing biedt hierin de ideale oplossing. Meerdere medewerkers kunnen gebruikmaken van dezelfde auto. Via een app is de auto te reserveren en te gebruiken, waardoor de fysieke sleutel niet meer nodig is. In deze app worden ook direct de gereden kilometers bijgehouden, waardoor automatisch aan de verplichte zakelijke ritregistratie is voldaan.

Demt-flex bedrijfswagen

Shortlease auto met logo bedrukking

Bij een auto of bedrijfswagen van de zaak is het natuurlijk mooi als deze ook de uitstraling van uw bedrijf heeft. Bij Youcar bieden wij ook shortlease aan met autobedrukking. Kies bijvoorbeeld voor een logo op de zijdeur of een slogan op de achterdeur van uw bedrijfswagen.

Een van onze klanten is Demt-flex. Zij zijn actief in de bouw en techniek en hebben voor hun loodgieters en timmermannen shortlease wagens nodig. Youcar levert daarom diverse busjes met bedrukking in de huisstijl.

Wilt u ook bedrukking op uw shortlease auto? Plaats een opmerking bij de offerte aanvraag of neem telefonisch contact op met Robert via 0182-621806.

Robert

Zakelijke auto leasen?

Robert bespreekt graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact op.

Bel 0182-621806 Of Stuur een e-mail