Veelgestelde vragen

De borg bedraagt € 300,-. Samen met de huursom dien je de borg te voldoen per pinpas of creditcard (VISA of MASTERCARD).

Bij pinbetaling zal de borg uiterlijk in 2 werkdagen teruggestort zijn op je rekening.

Wij hanteren een eigen risico bij het verhuren van een auto. Dat houdt in dat wanneer je schade rijdt, wij de schade tot de maximale hoogte van het eigen risico kunnen doorbelasten. Zijn de schadekosten lager dan het eigen risico, dan worden alleen de werkelijke kosten doorbelast. Zijn de kosten hoger dan het eigen risico, dan wordt maximaal het afgesproken eigen risico in rekening gebracht. Wij bieden de mogelijkheid om het eigen risico te verlagen (zie hieronder).

Het standaard eigen risico per schadegeval bedraagt voor:


  • Personenauto's € 1.000,-
  • 
Bestel- en verhuiswagens € 1.000,-
  • Bestel- en verhuiswagens bij schade aan het dak (boven de 1,80m vanaf de grond) een verhoogd eigen risico van € 1.500,- voor particulieren en € 5.000,- voor bedrijven.

U kunt het standaard eigen risico verlagen bij:


  • Personenauto's naar € 300,- per schadegeval voor € 8,00 per dag.

  • Personenbus en bestel- en verhuiswagens (m.u.v. bakwagens) naar € 375,- per schadegeval voor € 12,00 per dag.

  • Bakwagens (20m3 met laadlift) naar € 500,- per schadegeval voor € 15,00 per dag.

Er geldt ten alle tijde een risicotoeslag voor bestuurders onder de 24 jaar van € 150,- op het eigen risico.

De bekeuring of beschikking wordt in 1e instantie naar ons gestuurd. In veel gevallen sturen wij dit retour naar CJIB (Centraal Justitieel Incassobureau), waarna CJIB de beschikking naar de huurder/bestuurder stuurt. In de overige gevallen wordt het boetebedrag aan de huurder/bestuurder direct doorbelast met een verhoging van € 12,10 administratiekosten. Let op in dit geval dat je alleen de factuur aan ons betaald, wij hebben namelijk al het bedrag voldaan aan de betreffende instantie.